Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας η εταιρεία μας διαθέτει επιλογή τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, η οποία, όπως αναλύεται και ακολούθως, συνδέεται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και τον χρόνο αποστολής του προϊόντος σε εσάς. Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει, επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας εφόσον χρειάζονται. Η συλλογή και επεξεργασία και των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που μας παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας. Ιδίως για τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα λαμβάνονται σε συνεργασία και με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές και διασφαλίζουν τις πληρωμές σας.

Οι τρόποι πληρωμής είναι συγκεκριμένα οι ακόλουθοι:

 1. Με Αντικαταβολή:
  Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, θα πρέπει να καταβάλλετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας (καθώς και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. αποστολής) κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από τον μεταφορέα της επιλογής μας.

 2. Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:
  Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο 11 πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα π.χ. αποστολής) με κατάθεση σε ένα απο τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
  - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΙΒΑΝ: GR81 0110 1460 0000 1460 0238 415
  - ALPHA BANK / IBAN: GR55 0140 1810 1810 0200 2004 796
  - EUROBANK / IBAN: GR55 0260 2040 0002 1020 0119 503
  - PIRAEUS BANK / IBAN: GR47 0171 7430 0067 4311 4058 062
  με δικαιούχο τον ........

  Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης μέσω e-mail στην Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού, ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα. Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει.

 3. Με Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
  Η Εταιρεία μας δέχεται τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, χρεωστικές κάρτες, καθώς και προπληρωμένες κάρτες Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε πάρα πολλές μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

 4. Πληρωμή μέσω PayPal.
  Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της πληρωμής σας και των προσωπικών σας δεδομένων.

 5. Εξόφληση κατά την παραλαβή από το κατάστημα:
  Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα μπορείτε να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας σας μ’ έναν από τους τρόπους που γίνονται δεκτοί στα καταστήματα ήτοι με καταβολή μετρητών ή χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Σε περίπτωση που δεν προσέλθετε για την παραλαβή των προϊόντων σας εντός 7 ημερολογιακών ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης ότι τα προϊόντα σας βρίσκονται στο κατάστημα η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα. Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει.

Οι παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να εξοφληθούν μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας πριν την αποστολή των προϊόντων και προηγηθεί υπολογισμός και προσθήκη στο ποσό των αντίστοιχων εξόδων αποστολής.